SZÁGULDÁS ÉS CSILLOGÁS - Szingapúri sportút

A Formula 1 a világ legnépszerűbb technikai sportja, a száguldó cirkuszra a Föld minden pontján kíváncsiak. Szingapúr pedig egy állandóan megújuló, tündöklő városállam, amely bolygónk egyik legnagyobb kereskedelmi központja is egyben. Ebben a városban találkozik a régi és az új, az évszázados hagyományok és az ultramodern technika. Mi lesz, ha ezeket összegyúrjuk? A válasz egyszerű: egy hatalmas, szinte elképzelhetetlen, nagybetűs Show, amely a világ legelitebb krémjét is magába szippantja. Tartson velünk Ázsia kereskedelmi központjába, fedezze fel ezt a földi paradicsomot és szurkoljon élőben kedvenc csapatának!
Ha pedig szeretné kihasználni, hogy ilyen messzire elutazott, és felfedezné Angkor Watot, a világ első számú látnivalóját a Lonely Planet 2018-as listája szerint, akkor erre is adódik lehetőség a 3 napos hosszabbításunkkal!

Utazás időpontja: 2019.09.18-24.

1. nap (szeptember 18., szerda)

Elutazás Budapestről szerdán este menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Szingapúrba. Érkezés a következő napon.

2. nap (szeptember 19., csütörtök)

Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. A délután további részében szabadidő.

Szingapúr különleges hely. Figyelemre méltóan jól működik minden, hatékony és jól szervezett a társadalmi és a gazdasági élet, ugyanakkor az embereknek lehetőségük van arra, hogy gátlásoktól mentesen élvezzék az életet. Szingapúrban minden látogatónak azonnal feltűnik a hihetetlen modernség. A csúcstechnológia az élet minden pillanatában érezhető - de a hétköznapi és ünnepi szokásokban egyaránt megtapasztalható az évszázados hagyomány. A városállam egyik fontos jellemzője multikulturalizmusa: a többségi kínaiak mellett malájok, indiaiak és európaiak is lakják, különleges karaktert biztosítva az országnak. Szingapúr köztudottan a világ egyik leggazdagabb és legtisztább helye, itt található a földkerekség legnagyobb kikötője, a pénzügyi befektetések tekintetében már megelőzte Tokiót, a jelenkori fejlődés mértéke pedig magyar szemnek már-már felfoghatatlan.

3. nap (szeptember 20., péntek)

Reggeli a hotelben, majd fél napos városnézés Szingapúrban a város legszebb és legizgalmasabb helyeinek meglátogatásával (Chinatown, Little India, Orchard Road, Clarke Quay, Fullerton Bay). Délután alkalmunk lesz megkóstolni a város egyik leghíresebb, Michelin csillagos street food bárját, ahol mindössze 8 szingapúri dollárért (kb 1700 ft) már jól lehet lakni. Pihenés után a Singapore Street Circuit meglátogatása következik, ahol megtekinthető lesz a péntek délutáni szabadedzés. Ezen a napon a belépő a Padang Grandstandra szól.