NEW YORK-I ÁLOM 2

EGY VÁROS – MÁSODIK ÚT – HÁROM SPORTÁG – HÁROM MÉRKŐZÉS

Közkívánatra! A tavalyi év óriási sikerén felbuzdulva idén is megszervezzük New York-i sportutunkat, ráadásul a Black Friday idején! Touchdown-ok, gólok és kosarak, féktelen shopping verhetetlen árakon, igazi karácsonyi hangulat: így lehetne röviden jellemezni a Jet New York 2.0-át!

A program része egy NHL (New York Rangers vagy New York Islanders), egy NBA (New York Knicks vagy Brooklyn Nets), valamint egy NFL (New York Giants – Green Bay Packers) összecsapás megtekintése. Mivel az őszi mérkőzések menetrendjét csak nyáron hozzák nyilvánosságra, így a napokra lebontott pontos program és a megtekintett meccsek listája augusztus végén kerül kialakításra. A jelenlegi program tájékoztató jellegű!

Utazás időpontja: 2019.11.28. – 12.04.

1.nap (november 28., csütörtök)

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással New Yorkba. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. A délután további részében szabadidő.

2.nap (november 29., péntek)

Black Friday a javából! Bevásárlótúra egy New York-hoz közeli fedett outlet centerbe. Ahogy az amerikaiak mondják: shop till you drop! Este egy fantasztikus panorámát nyújtó manhattani rooftop bár közös meglátogatása zárja a napot.

A Black Friday a Hálaadást követő péntek neve az Egyesült Államokban, amikor is óriási leárazással elindul a karácsonyi bevásárlási szezon. A fekete péntek eredetére a legismertebb magyarázat, hogy a könyvelők, ha egy cég veszteségből nyereségbe fordul, akkor a piros tinta helyett már feketét használnak, és az év vége felé közeledve a legtöbb kiskereskedőnél már feketék lesznek a számok, azaz megjelenik a profit.