NEW ORLEANS – A SZENTEK FÖLDJÉN

Ízek, illatok, utcai fesztiválok, zene, koktélok, különleges hangulat és egyedi környezet csalogat New Orleansba – na és persze a Saints – 49ers csúcsmérkőzés!

A program része a San Francisco 49ers @ New Orleans Saints NFL mérkőzés megtekintése. A menetrend tájékoztató jellegű, a későbbiek folyamán még változhat.

Utazás időpontja: 2020.11.11-18.

1.nap (november 11., szerda)

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, amszterdami és detroiti átszállással New Orleansba. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, majd este szabadidő.

New Orleans szimplán a jazz szülőhelye; a cajun konyha egyik pillére; a francia és angol gyarmati múlt eklatáns példája; a polgárjogi mozgalom gyújtópontja; a bátorság és szolidaritás szimbóluma a Katrina hurrikán pusztítása után. Emellett a vudu és más fülledt, afrokaribi vallási ágazatok központja; itt rendezik a Mardi Gras karnevált; egyedülálló természeti kincseket őriz a Mississippi mentén és a bayou mocsarakban, és persze itt található a Superdome, a Saints amerikai focicsapat stadionja is.

2.nap (november 12., csütörtök)

Reggeli után fél napos vezetett városnézés New Orleansban a következő helyek meglátogatásával: French Quarter, Garden District, Warehouse Disctrict, Lakeside, Katrina hurrikán öröksége. Délután szabadidő, míg este egy fantasztikus panorámát nyújtó, hangulatos rooftop bár közös meglátogatásával zárjuk a napot.