KANADA KIRÁLYAI - Torontói sportút

A nagysikerű New York-i sportutunk után itt a lehetőség, hogy csatlakozzon hozzánk és felfedezze Kanada legizgalmasabb városát, Torontót! Az utazás során közelebbről is megismerheti a juharfaleveles ország legnagyobb királyait: a Niagara vízesést, a Toronto Raptors-t és a Toronto Maple Leafs-et.

Utazás időpontja: 2020.03.28. - 04.04.

1. nap (március 28 – szombat)

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Torontóba. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Az este további részében szabadidő.

2. nap (március 29 – vasárnap)

Egész napos vezetett városnézés Torontóban a következő helyek meglátogatásával: Rogers Centre, Graffiti Alley, Royal Ontario Museum, Toronto sign, City Hall, Yonge-Dundas square, St. Lawrence Market, Distillery District. A városnézést a CN Tower meglátogatása zárja, amely 447 méter magasan fekvő kilátójáról nyújt fantasztikus panorámát a városra – ideális meteorológiai körülmények között a látótávolság 160 km!

 3. nap (március 30 – hétfő)

Egész napos szabadprogram Torontóban. Este a Toronto Raptors – Memphis Grizzlies NBA kosárlabda mérkőzés megtekintése a híres Scotiabank Arena-ban. A Raptors az utóbbi évek egyik legjobb kosárlabda csapata, ezekben az években e végső sikerre is esélyesnek tartják őket! Let’s go Raptors!