JUVENTUS-AC MILAN OLASZ BAJNOKI MÉRKŐZÉS

Tartson velünk áprilisban az olasz bajnokság egyik legnagyobb meccsére Torinóba, a Juventus – AC Milan szuperrangadóra! Ha szereti a zebrákat, ha rajong az olasz fociért – azaz a calcióért, ha szeretné látni élőben a világ legjobb játékosát, Cristiano Ronaldót, vagy csak az olasz életérzést szeretné megtapasztalni, ezt a túrát Önnek találták ki!

UTAZÁS IDŐPONTJA: 2019. április 5-8.

Modern és kényelmes kisbusszal Budapest – Székesfehérvár – Siófok – Nagykanizsa – Ljubljana – Gorizia – Milánó – Torinó útvonalon.

Odaút: 2019. április 5. 22:00 Budapest, Keleti pályaudvartól, érkezés Torinóba 2019. április 6. 09:00

Visszaút: 2019. április 8. 10:00 Torinóból, érkezés Budapest, Keleti pályaudvarhoz 2019. április 8. 21:00

Az időpontok tájékoztató jellegűek, a forgalom függvényében változhatnak.

PROGRAM

1. nap (április 5., péntek) : Indulás pénteken a késő délutáni órákban Budapestről. Érkezés Torinóba szombaton a reggeli órákban, hosszabb-rövidebb pihenőket beiktatva.

2. nap (április 6., szombat): A belváros meglátogatása, ahol lehetőség van elfogyasztani egy reggelit, valamint egy igazi espressót az egyik történelmi kávézóban. Séta a tágas tereken és az árkádos sétálóutcákon, Torinó királyi palotáinak és a Pó partjának felkeresése. Kora délután a szállás elfoglalása, majd szabadprogram. Este közös vacsora egy autentikus belvárosi étteremben.Pasta, pizza, birra, vino…