CALIFORNIA DREAMIN 2020

Két NFL meccs egy hét alatt – kétszer játszik a Patriots a mindig napos Los Angelesben, a hipermodern SoFi stadionban pár nap leforgása alatt!

Napsütés, óceánpart, két Pats meccs, Lakers, Star Wars, shopping, pihenés – mi másra lehet szükség a tökéletes év végi kikapcsolódásra a zord tél előli menekülésben?

A program része két NFL mérkőzés (Pats @ Chargers és Rams) és egy NBA (Los Angeles Lakers vagy Clippers) vagy egy NHL (Anaheim Ducks vagy Los Angeles Kings) összecsapás megtekintése. A program tájékoztató jellegű, a későbbiek folyamán még változhat.

Utazás időpontja: 2020.12.04-12.

1.nap (december 4., péntek)

Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, párizsi átszállással Los Angelesbe. Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, majd este szabadidő.

2.nap (december 5., szombat)

Fedezzük fel együtt az angyalok városát! Belvárosi hotelünkből irány az óceánpart – Venice Beach és Santa Monica, ahol pálmafák, parti sétányok, street food, kávézók és hihetetlen hangulat vár ránk. Természetesen nem maradhat ki Hollywood, Beverly Hills és a Rodeo Drive sem a délután folyamán, majd este egy fantasztikus panorámát nyújtó rooftop bár közös meglátogatásával zárjuk a napot. Viva la vida!

3.nap (december 6., vasárnap)

A hotelben elfogyasztott reggeli után egy rövid pihenés következik, majd indulunk az idén ősszel átadásra kerülő SoFi stadionhoz, ahol a New England Patriots vendégszerepel a Los Angeles Chargers ellen. Este szabadidő Los Angeles Downtown-ban.

4.nap (december 7., hétfő)

Réges régen, egy messzi – messzi galaxisban... Néhány hónapja nyitották meg a világ legjobban várt tematikus vidámparkját Los Angelesben. Ki ne inna egy kávét Darth Vaderrel vagy venne részt egy intergalaktikus űrcsatában a Millenium Falconnal? Erre most minden érdeklődőnek lehetősége lesz az egész napos, fakultatív Csillagok Háborúja park látogatás alkalmával. Este egy NBA vagy egy NHL mérkőzésen való részvétel következik a legendás Staples Centerben.

Amikor megvalósul az amerikai álom és egy film alapján csinálnak profi sportcsapatot, nem pedig fordítva! 1992. december 12-én kapta meg a jogot a kaliforniai, azon belül Anaheim városában székelő Walt Disney Company, hogy NHL csapatot hozzon létre. A csapat 1993-ban alakult meg Mighty Ducks of Anaheim néven. Soha nem volt titok, hogy az akkoriban mozivásznon is megjelenő "Kerge Kacsák" című családi film ihlette a gárda létrehozását. Egészen 2005-ig a Disney Company tulajdonában állt az alakulat.

5.nap (december 8., kedd)

Fakultatív bevásárlótúra Los Angeles legnagyobb outlet shopping centerében, mely mindössze 40 perces útra fekszik belvárosi szállásunktól. Ahogy az amerikaiak mondják: shop till you drop! 130 világhírű márka hihetetlen leáratásai várják, hogy kitöltsük bőröndjeink üres helyeit. Délután irány a Griffith Obszervatórium és a lélegzetelállító naplemente megtekintése Los Angeles sziluettjével.

6.nap (december 9., szerda)

Egész napos szabad program Los Angelesben. Lehetőséget biztosítunk autóbérlésre is – miért ne használjuk ki az időt, és nézzük meg Malibut, San Diegót, a Joshua Tree Nemzeti Parkot vagy akár a Mojave sivatagot? A kalandvágyók részére minden segítséget megadunk, hogy fantasztikusan töltsék el napjukat.

7.nap (december 10., csütörtök)

Reggeli után szabadidő, majd irány újra a SoFi stadion, ahol ismét a Pats játszik – ezúttal a Los Angeles Rams ellenfeleként!