A FOCI TEMPLOMA - Buenos Airesi sportút

Buenos Airesi sportút, Patagónia hosszabbítással

2020.02.18.-27.*

Sehol a világon nem sűrűsödik annyi szenvedély egyetlen négyzetkilométeren, mint Buenos Airesben, a tangó szülővárosában, ahol az elveszített nemzeti büszkeséget a foci iránti vallásos rajongással kompenzálják. Maradonának nem csak tízparancsolata, miatyánkja is van!

A program része két Buenos Aires-i labdarúgó mérkőzés megtekintése. Az elsődleges cél a Boca Juniors-River Plate superclásico, de a rangadó esetleges kedvezőtlen dátuma miatt más meccs is kerülhet a programba. Egy Boca és / vagy River hazai mérkőzés garantált, mellette pedig egy San Lorenzo / Estudiantes / Vélez Sarsfield / Independiente meccs kerülhet terítékre. Továbbá lehetőség adódik megtekinteni a világ egyik leghíresebb régiójának, Patagóniának a természeti csodáit is négy napos hosszabbításunk alkalmával.

*Mivel a következő szezon menetrendjét csak nyáron hozzák nyilvánosságra, így a napokra lebontott pontos program és a megtekintett meccsek listája augusztus elején kerül kialakításra. A jelenlegi program tájékoztató jellegű!

1. nap (február 18., kedd)

Az esti órákban elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Buenos Airesbe. Az átszállás helyszínén a kényelmesebb utazás kedvéért egy éjszaka szállás egy repülőtér mellett található hotelben. Figyelem, senki ne pakoljon meleg ruhákat! Argentínában a február a nyár végét jelenti.

2. nap (február 19., szerda)

Érkezést követően transzfer a szállodába, szobák elfoglalása. Az este további részében szabadidő.

Buenos Aires különös hely. Régi, néha túlságosan régi és nosztalgikus, máskor viszont meglepően modern. Mállik szét, mégis egyben van, nem csak a százéves vakolat tartja össze. Tele van energiával és tele van meglepetéssel. Nem kell se tangó, se foci ahhoz, hogy egy látogatás felejthetetlen élmény legyen. Persze azokkal még inkább az lesz.