HU EN

Élmény másként

A megszokottól eltérő, egyedi igényekre szabott utak kiválóak csapatépítésre és a közösségi szellem erősítésére. Ön megmondja, mi a motivációs cél, mi pedig gondoskodunk a megfelelő helyszínről és az élményekben gazdag programokról. Profi utazási szakemberek vagyunk, nálunk nem létezik lehetetlen elképzelés. Önnek csak össze kell csomagolnia, minden mást elintézünk mi.

Kedves Gabriella, Szeretném Veled megosztani a finnországi incentive-vel kapcsolatos tapasztalataimat. Az elmúlt évek egyik legélménydúsabb utazásán vettünk részt, nagyon ügyesen összeválogattátok a programokat, minden helyszínről a legjavát sikerült választani. Mind látványban, mind élményelemben, mind szolgáltatásban kiváló minőséget kaptunk, úgy érzem minden benne volt amit egy 5 napos lappföldi túra során meg lehet szervezni. Külön köszönöm Judit –szokás szerinti- türelmességét és rugalmasságát, amire –ismerve a csapatunkat- néha szükség is volt. Ügyesen, fegyelmezetten kezelte a helyzeteket, nem éreztette senkivel a magánvéleményét (amit egyébként általában én is osztottam…). Jó Vele, Veletek utazni, köszönöm!
Üdvözlettel:


Morafcsik László
Fundamenta-Lakáskassza Zrt.
vezérigazgató-helyettes

ÉLMÉNY ÉS MOTIVÁCIÓ

Egyedi igényre szabott incentive utazásaink életre szóló élményt adnak valamennyi résztvevőnek, hosszú távon is ösztönzőleg hatnak rájuk, a közösen átélt kalandok pedig a csapatszellemet is erősítik. Szeretné, hogy munkatársai lelkesebben, vidámabban, elkötelezettebben végezzék munkájukat, egymást segítve, közösen tudjanak küzdeni a kitűzött cél eléréséért? S ha ez sikerült, könnyebben, gyorsabban forduljanak új, magasabb célok felé? Ehhez elengedhetetlen, hogy minden kolléga érezze a csapat egységében rejlő erőt és ezt folyamatosan erősítsék, fejlesszék is.

Távol a kitaposott
ösvénytől

miért mi?

Több évtizedes tapasztalatunk garancia arra, hogy bármilyen, egyedi igényekre szabott utat gond nélkül megszervezzünk. Személyes szakmai tanácsadással várjuk, hogy a lehető legjobb ajánlatot nyújthassuk. Szeretjük a kihívásokat és szívesen részt veszünk az őrült elképzelések megvalósításában is. Reggelizett már a sivatagban lávakövön sütött ételt, miközben a csodálatos napfelkeltét figyelte? Nálunk ez is lehetséges.

CSAPATUNK

Kardos
Judit


MICE menedzser

kardos.judit@jettravel.hu

+36 70 935 3941

Tóth
Zsuzsanna


termékmenedzser

toth.zsuzsanna@jettravel.hu

+36 20 999 1727

Kovács
Adrienn


MICE menedzser

kovacs.adrienn@jettravel.hu

+36 70 454 5714

Bódor
Balázs


termékmenedzser

bodor.balazs@jettravel.hu

+36 20 348 6056

egy ajtóval beljebb

Ha tudja, mi a különbség aközött, hogy végigsétál egy állatkertben, és üvegfalakon, rácsokon keresztül nézi az állatokat, és aközött, hogy egy ló hátán, annak minden rezdülését érezve halad a sűrű erdőben… Ha érti, miben más a fotelből ülve nézni kedvenc sportága közvetítését, és miben más az, ha a pályán van, és fáradtan, de elégedetten kacsintanak össze csapattársaival a döntő gól berúgása után… És ha el tudja képzelni, hogy milyen az, ha egy távoli, ázsiai országban nem csak egyszerűen végigszalad a nevezetességeken, hanem egy időre az adott ország lakóinak bőrébe bújva, a helyiek életét megtapasztalva szerez kontinenseken átívelő élményeket… …akkor már sejti, hogy mit is jelenthet egy incentive utazás.