Barangolja be a magyar tenger környékét!

Sokszor nem is gondoljuk, hogy mennyi varázslatos helyszín színesíti kis hazánkat, éppen ezért a Jet Travel Kft. összegyűjtött egyedi és izgalmas látnivalókat, városokat, falvakat az Ön és családja számára!

“Boglári Kalandozások” csomagajánlat

Szállás: Sky Garden Vendégház, Balatonboglár

A Balaton déli partjának központi településén, Balatonbogláron, nyugodt, csendes környezetben, a Balaton átúszás és a BB Szüreti fesztivál strandjától, 2 perc sétával elérhető vendégház, mely az igényesség, otthonosság és elérhetőség hármasával jellemezhető. A közel 100 éves múlttal büszkélkedő szálláshely jelenlegi funkcióját egy teljes körű átépítés során nyerte el, így vendégeit megújult szolgáltatásokkal és modernül felszerelt szobákkal várja.

Sky Garden Vendégház Standard ingyenes szolgáltatásai:

  • - ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség,
  • - ingyenes parkolás, saját kamerával megfigyelt parkolóban,
  • - fedett kerékpár, motorkerékpár tároló,
  • - klubhelyiség-csocsó, darts, biliárd, társas játékokkal,
  • - pihenő-napozó magas terasz,
  • - légkondicionálás,
  • - infraszauna,
  • - sószoba,
  • - masszázs szoba,
  • - konferenciaterem 26 főig.

Pihenjen a szőlő és a bor nemzetközi városában, balatonbogláron!

Kérje egyedi ajánlatunkat szilveszteri időszakban is akár 26 fő részére!

Ha nem tudja mivel is tölthetné az időt a Balaton partján, írjon nekünk és foglalás esetén egy hétre elegendő programttervet adunk ajándékba!

2020. december 31-ig az idegenforgalmi adót nem kell megfizetnie! Az ár nem tartalmazza az idegenforgalmi adót.

BALATONSZÁRSZÓ

Szállás: Telcotrend Pihenőház

A Telcotrend Pihenőház Balatonszárszón, egy csendes, nyugodt vízparti utcában, zöldellő fák ölelésében, karnyújtásra a Balatontól található. A település központja néhány perc rövid sétával érhető el.

Az apartmanház 2020-as teljeskörű megújítása során törekedtek a terek praktikus kihasználására, a szobák ízléses és minőségi kialakítására. Harmóniát és természetességet tükröző bútoraik egyedi igények szerint készültek tömörfából és borovi fenyőből.

A főépületben 8 db kétszobás és 2 db egyszobás apartman került kialakításra, míg a kisebb épületben egy 18 m2 alapterületű apartman várja a pihenni vágyókat.

Balatonszárszó minden fontosabb létesítménye (éttermek, büfék, élelmiszerüzletek, cukrászda, fagylaltozó, gyógyszertár), továbbá a szárszói Központi Strand, valamint az apartmanház utcájában lévő Szabadstrand is néhány perces kényelmes sétával megközelíthető.

Az ingatlan előtt pár lépésnyire egy kis öböl található saját partszakasszal, és egy saját bejáró-stég is szolgálja a felhőtlen nyaralást.

A főépület földszintjén egy akadálymentes apartman is kialakításra került, mely minden kedves vendég rendelkezésére áll.