HU EN

Egyedi igényekre hangolva

Az üzleti utaztatás a turisztikai szakma egyik legnagyobb kihívást jelentő ágazata, ahol rendkívül nagy a felelősség. Cégünk több évtizedes szakértelemmel, nagy precizitással, a legapróbb részletek figyelembe vételével szervezi meg a különböző üzleti utakat, legyenek azok a Föld bármely pontján is, hiszen az egész világra kiterjedő partnerhálózattal rendelkezünk. Ennek eredményeként 2016-ban elnyertük a legrangosabb hazai szakmai díjat "A LEGJOBB CORPORATE UTAZTATÓ" címet, és 2018. januárjától az ATPI Corporate Travel kizárólagos magyarországi partnere lettünk.

jet corporate

Cégünk 1989-ben alakult, 2006 óta az üzleti utaztatásra fókuszál és valamennyi turisztikai jogosítvánnyal rendelkezik, így ügyfeleinek teljes körű utazási szolgáltatást tud biztosítani: legyen szó akár utazás- vagy programszervezésről, repülőjegy-értékesítésről, szállásfoglalásról, autóbérlésről, biztosításról, vízumügyintézésről, vasúti, hajó és autóbusz menetjegyek valamint rendezvényjegyek értékesítéséről. Vállaljuk nemzetközi konferenciákon való részvétel ügyintézését, a regisztrációtól egészen a hazautazásig, hogy ügyfeleink kizárólag a saját munkájukra koncentrálhassanak az út során. 2018. januárjától a Jet Travel Kft. lett az ATPI Corporate Travel kizárólagos magyarországi partnere. Az ATPI a világ utazási szektorának egyik legdinamikusabban fejlődő utazásszervező vállalata, mely 1936 óta foglalkozik üzleti utaztatással. Globális vezető szerepet tölt be az üzleti utaztatásban, valamint elöljáró a sport- és vállalati rendezvények menedzsmentjében. Saját tulajdonú és partner irodáin keresztül a világ több mint 100 országában van jelen, 5000-nél több ügyfelet szolgál ki és több mint 6300 munkatársat foglalkoztat a világon.

szolgáltatásaink

Repülőjegy

A repülőjegyek vásárlásával kapcsolatosan felmerülő összes tevékenységet a lehető legmagasabb szakmai színvonalon és rugalmassággal végezzük. Az úgynevezett kreatív jegyszerkesztés módszerével egy adott repülési útvonalra a legideálisabb jegyváltozatokat biztosítjuk. Minden egyes repülőjegyhez részletes útvonalleírást adunk. Helyfoglalási rendszerünk adatbankjának segítségével pedig ügyfeleink adatait, személyes igényeit folyamatosan nyilvántartjuk. Útjaink során külön kiemelt figyelmet szentelünk a repülőtéri transzferekre, az átszállásra, asszisztenciára és a soron kívüliségre.

Autóbérlés

A nemzetközi Galileo helyfoglaló rendszeren keresztül, illetve az autóbérlő cégektől való közvetlen rendeléssel biztosítjuk a gyors és kedvezményes gépkocsi bérlést. Partnerünk, a világ legnagyobb rent-a-car szolgáltatója az Ofran Autóbérlés, mely a világ összes országában működő autókölcsönző cégek legjobb ajánlataival rendelkezik. A foglalásokhoz voucher-ek kiadását vállaljuk, amellyel elkerülhetőek az extra költségek.

Vízumügyintézés

Az utazáshoz szükséges vízumok beszerzését biztosítjuk a világ összes országába (kivéve, ahol az egyéni eljárás a kötelező), közvetlenül az adott ország követségénél, biztosítva a lehető legrövidebb határidőt.

24 órás ügyelet
biztosítása

Szerződéses VIP partnereink részére non-stop, 24 órás telefonos ügyeletet tartunk fenn. Az utazás bármely pillanatában megkereshet esetleges problémáival, mi azonnal segítséget nyújtunk.

Forgalmi kimutatások és
statisztikák

Ügyfeleink számára igény szerint tételes kimutatást biztosítunk havi vagy negyedéves bontásban az előző időszak forgalmáról. Egyedileg kialakított információs rendszerünk segítségével folyamatosan analizáljuk ügyfeleink utazási struktúráját, így mindig naprakész tanácsokkal tudjuk ellátni.

Szállásfoglalás

Gyors helyfoglalást biztosítunk a világ bármelyik országába. Együttműködünk a nagy nemzetközi helyfoglalási rendszerekkel, úgy mint Galileo, GTA, HotelsPro, vagy GoGlobal. Ezenkívül kiterjedt helyi partnerkapcsolatainknak köszönhetően bármilyen különleges kérés teljesítését vállaljuk. A lefoglalt szálláshelyek és szolgáltatások igénybevételére jogosító voucher-eket mi állítjuk ki, így biztosítjuk a forintban történő fizetés lehetőségét, ezzel elkerülve a hitelkártya-használattal járó esetleges kellemetlenségeket.

Vonat-, autóbusz-,
hajó- és kompjegyek

Nemzetközi helyfoglalási rendszeren keresztül biztosítjuk a vonat-, autóbusz-, hajó-és kompjegyek gyors foglalását és kiállítását.

Baleset-, betegség-, poggyász-,
útlemondási biztosítás

A világ minden országában egyedülálló, komplex, az utazás minden részletére kiterjedő biztosítási szolgáltatásokat kínálunk.

Utazási dokumentumok
kiszállítása

Kérésére házhoz szállítjuk az Ön által megrendelt jegyet, vouchert vagy biztosítási kötvényt.

miért mi?

Csapatunk több évtizede a turizmus területén tevékenykedő, profi utazási szakemberekből áll. A nap 24 órájában elérhetőek vagyunk, rugalmasan, kreatívan szervezzük meg utazásait. Ötleteit, elképzeléseit maximális odafigyeléssel, költségkímélő módon, megbízható, dedikált ügyintézőink segítségével a lehető leggyorsabban valósítjuk meg.

CSAPATUNK

Wittmann
Gyöngyi


repülőjegy értékesítő

Czauner
Rita


repülőjegy értékesítő

czauner.rita@jettravel.hu

+36 70 935 3974

Herczik
Gergely


repülőjegy értékesítő

Körmendi
Réka


repülőjegy értékesítő

kormendi.reka@jettravel.hu

+36 70 454 5873

Tóth
Szilvia


utazási szakértő

toth.szilvia@jettravel.hu

+36 70 454 5591

Mészáros
Andrea


értékesítési igazgató

Krizsán
Gabriella


projektmenedzser

Tóth
Judit


repülőjegy értékesítő

toth.judit@jettravel.hu

+ 36 70 454 5872

Laták
Kata


repülőjegy értékesítő

latak.kata@jettravel.hu

+ 36 20 287 7397

Barabás
Zita


repülőjegy értékesítő

barabas.zita@jettravel.hu

+36 20 395 7009