VIETNÁMI KÖRÚT ÉS ANGKOR WAT

Elképesztő természeti csodák, igazi kulturális sokrétűség. Lüktető metropoliszok és kis hegyi falvak. Egzotikus ételek és ízletes kávé. Ha velünk tart erre az izgalmas útra, megtapasztalhatja Vietnám sokszínűségét, diverzitását és kultúráját, nem beszélve Angkor Wat magával ragadó örökségéről. Garantáltan felejthetetlen élményekkel tér majd haza!

Az utazás időpontja: 2019. október 26. – november 09.

1. nap (október 26.)

Elutazás délután Budapestről Dohán keresztül Vietnámba, a Qatar Airways menetrend szerinti járatával, economy osztályon.

2. nap (október 27.)

Érkezés délután Ho Chi Minh Citybe, majd transzfer a repülőtérről a belvárosi szállodába. A szobák elfoglalása után a hotel környékének felfedezése (Palota, Notre Dame, Posta, Nguyen sétálóutca). Közös vacsora.

3. nap (október 28.)

Reggeli után vezetett városnézés Saigon legérdekesebb helyeivel (Ben Thanh piac, Hadtörténeti múzeum, Posta, kínai negyed, Thien Hau pagoda). Ebéd, majd szabadidő a város felfedezésére, vásárlásra. Közös vacsora.

4. nap (október 29.)

A hotelben elfogyasztott reggeli után a misztikus Mekong Delta meglátogatása következik, ahol kis csónakokon fedezzük fel a delta keskeny csatornáit, lakosainak életét és a híres manufaktúrákat. Bőséges ebéd után visszatérés Saigonba, megállással a Ving Trang pagodánál. Vacsora Saigonban.

5. nap (október 30.)

Reggeli után kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre, majd utazás Siem Reapba. Érkezés után a szobák elfoglalása egy belvárosi hotelben, majd a Les Artisans D’Angkor meglátogatása, vásárlási lehetőség. Naplemente megtekintése a Pre-Rup Templomtól, majd vacsora.

6. nap (október 31.)

Reggeli a szállodában, majd a legendás Angkor Wat egész napos felfedezése. Ebéd és vacsora a programban.

7. nap (november 1.)

Reggeli után a a Tonle-tó és a Kompong Phluk folyó, valamint körzetének felfedezése. Ismerkedés a helyi lakosokkal, kultúrával. A vízen lebegő falu meglátogatása után megtekintünk egy selyem-farmot, majd ebéd. Utána transzfer Siem Reap repülőterére, és visszatérés Vietnámba, Da Nang városába. Transzfer a belvárosi hotelbe, majd a szobák elfoglalása. Vacsora, majd szabadprogram.

8. nap (november 2.)

Reggeli a szállodában, majd egész napos kirándulás a királyi Hue városába. Ebéd és vacsora a programban.